Door jou te zien, ga ik je jezelf laten zien

Het leveren van maatwerk is voor mij leidend. Dat betekent dat ik in mijn be- nadering en keuze voor een aanpak zo precies mogelijk ga aansluiten bij jouw specifieke situatie, stijl en wat er op dat moment nodig is. Ook als je uit een andere cultuur of context komt. Ik creƫer een zodanige veilige omgeving, dat je zult groeien in bewustzijn en zult durven te ontdekken, experimenteren en anders doen met betrekking tot je ontwikkel- en leerdoelen. Door jou te zien, ga ik je jezelf laten zien.

Uiteindelijk is leren de kern van we doen in een traject. Of het nu om een loopbaanvraag gaat of om een wens om bepaalde competenties te versterken. Zonder leren is er geen groei en verbetering. Het leren gebeurt, bijvoorbeeld wanneer je vraag met je persoonlijke functioner- en te maken heeft, door te onderzoeken welke obstakels en oude gewoontes je verhinderen om je doelen te bereiken en met welke nieuwe gedachten en gewoon- tes dit wel lukt. Of wanneer het (ook) een loopbaanvraag betreft, door op te zoek te gaan naar jouw sterke kanten en uit te vinden hoe deze uitgebouwd en beter of breder ingezet kunnen worden. Daarna kijken we naar wat er nog meer mogelijk is en wat er in dat kader ontwikkeld zou moeten worden. Ik zorg voor draagvlak en enthousiasme en laat je ervaren dat je het kunt. Maar geef ook op directe en gestructureerde wijze niet te miskennen feedback. Ik ben jouw stok achter de deur.